EN BG

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ

WINEBOX PORTFOLIO TASTING?

WINEBOX PORTFOLIO TASTING 2014

Winebox Portfolio Tasting 2014 е второто, изключително по рода си виненото изложение, организирано от Уайнбокс ЕООД, на което ще бъдат представени над 100 етикета от повече от 20 световни производители от Франция, Испания, Италия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия.

За да ви запознаят с вината си, у нас пристигат представители на избите от портфолиото на Уайнбокс, които ще отговорят на всички ваши въпроси за вината и за историите зад техните етикети. Ще се срещнете с енолози, собственици, уайнмейкъри, експорт мениджъри, посветили кариерата си на пътувания и срещи със света на виното, български винени специалисти и сомелиери.

Winebox Portfolio Tasting 2014 е мястото, където се срещат любители, професионалисти и производители, за да споделят своите вкусове и виждания за виното.

Winebox Portfolio Tasting 2014 е мястото, на което ще имате възможност да се включите в изключително атрактивни Майсторски класове и Лекции, водени от винени специалисти от Българска Винена Академия – Яна Петкова, Ефросия Благоева; от най-добрите ни сомелиери - Георги Михов, Любомир Стоянов; от енолози и специалисти от нашите изби.

В един ден отваряме над 100 вина - новите реколти и нови етикети от познатите ни производители, както и вина от най-новите изби в нашето портфолио, идващи от известни и престижни имена и апелации!!! Ще опитате над 25 нови етикета, сред които малко познат сорт от Галисия, бароло, барбареско и барбера от топ имена от Пиемонт, супер Фриули; бели от Руеда, и още...

Нашият най-голям подарък за всички, посетили Winebox Portfolio Tasting 2014 ще бъдат спенциалните цени, на които ще могат да поръчат за вкъщи любимите си познати и нови вина, в които ще се влюбят.

За да поговорим за вино,

За да опитаме заедно най-новите ни вина, които търсихме за вас в последната година,

За да опитате новите реколти на познатите ви вина,

За да ви срещнем с класиците, иноваторите и легендите,

За да се запознаете с новите ни, изключителни производители,

За да опитате над 25 непознати етикета,

За да посетите изключително атрактивните ни Лекции и Майсторски Класове,

За да задоволим вашите взискателни вкусове, с още по-богатото ни портфолио

ОРГАНИЗИРАМЕ ОТНОВО И СЪС СТРАХОТНО ЖЕЛАНИЕ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА WINEBOX PORTFOLIO TASTING

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

КОГА: 20 МАРТ 2014, четвъртък, от 13:00 - 21:00

КЪДЕ: RADISSON BLU GRAND HOTEL

СОФИЯ, ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ, N 4


ФОРМАТ

ОСНОВНА ЧАСТ: WINEBOX PORTFOLIO TASTING 2014 - ИЗЛОЖЕНИЕ И ДЕГУСТАЦИЯ НА НАД 100 ВИНА ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

КЪДЕ: БАЛНА ЗАЛА

ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТ ОН-ЛАЙН ПОСЕТЕТЕ РАЗДЕЛ БИЛЕТИ И ДОСТЪП.

 

С цел по-добра организация и по-бърз достъп до събитието, ще ви бъдем благодарни да заявите вашите билети он-лайн. Така ще избегнете редене на опашка на мястото на събитието.

 

СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА ОТ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ И ЛЕКЦИИ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АТРАКТИВНА ПРОГРАМА ОТ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ И ЛЕКЦИИ, КОИТО ЩЕ СЕ ВОДЯТ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ВИНЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ И ЕНОЛОЗИ И СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ИЗБИТЕ.

КЪДЕ: ЗАЛА 1, ЗАЛА 2 И ЗАЛА 3

ТЕМИТЕ НА МАЙСТОРСКИТЕ КЛАСОВЕ И ЛЕКЦИИ СА ПОМЕСТЕНИ В ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ.

ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТ ЗА МАЙСТОРСКИ КЛАС И/ИЛИ ЛЕКЦИЯ ПОСЕТЕТЕ ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ и/или БИЛЕТИ И ДОСТЪП.

 

АКЦЕНТИ e самостоятелна иформационна и изложбена зона, насочена към нашите партньори от Ресторанти, Хотели и Магазини, с подчертано внимание върху определени формати вина, рекламни и информационни материали. Подробно описание можете да откриете в раздел АКЦЕНТИ.

КЪДЕ: ОБОСОБЕНО МЯСТО В БАЛНА ЗАЛА.

 

СВОБОДНА ЗОНА: ЛОБИ БАР НА RADISSON BLU GRAND HOTEL.

В деня на изложението нашите партньори от RADISSON BLU GRAND HOTEL подготвят за вас промоционални цени на асортимента си от кафе, безалкохолни напитки, закуски.

 

* До изложението не се допускат лица под 18 г. възраст.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ:
Divino EVA Меню Apollowine Bravacasa Wineshop.bg Casavino Eating.Gardening.Living Ana's Handbag by Ana Dinkova Еносиасти
ПАРТНЬОРИ:
Nokov & Son Bulgarian Wine Academy Radisson BLU Riedel
Изработка на сайт : Studio UXP
Организатор: Winebox